O’Rising Programfüzet 2016

2016.02.10
Elő a naptárakkal! Itt vannak az év első felében elérhető O’Rising képzések és programok – részletes tájékoztatót a területi képviselőknél kérhetnek a fodrász-hajgyógyász kollégák.
Tovább

Karácsonyi ajánlatok fodrászoknak, rendelj most!

Karácsonyi ajánlatok fodrászoknak, rendelj most!
2015.11.06
Érdemes még az év végéig Tonikampullát, O’Rising sampont, Olajesszenciát, Hair Filler Sprayt vagy Helianthi’s Charm hajfestéket vásárolni, mert speciális karácsonyi ajánlataink keretében ajándékokhoz juthatsz!
Tovább

O’Rising Karácsonyi Party

O’Rising Karácsonyi Party
2015.11.06
Ahogy az elmúlt éveket közösen, baráti hangulatban zártuk, úgy idén is várjuk szeretettel területi képviselőinket, hajgyógyász kollégáinkat és kísérőiket az immár hagyománnyá vált O’Rising Karácsonyi Partyn, ami 2015. december 12-én 17 órától kezdődik.
Tovább

ORising Hajgyógyász Alaptanfolyam szeptember 26-27-28-án Budapesten

2015.09.06
2015. szeptember 26-27-28. (szombat, vasárnap, hétfő) alapszintű oktatást tartunk Budapesten, fodrászok és ismétlő hajgyógyászok számára. Az alapszintű Trichológia Tanfolyam során bemutatjuk a hajhagymák és a fejbőr rendellenességeit, a betegségek alapjellemzőit. Az elméleti- és gyakorlati oktatáson a fejbőrbetegségek felismerésére, diagnosztizálására, a kezelések felállítására és annak menetére kerül sor.
Tovább

ÚJ! Hyaluronsavas Hajfeltöltő Termékcsalád CSAK az O’Risingnál!

ÚJ! Hyaluronsavas Hajfeltöltő Termékcsalád CSAK az O’Risingnál!
2015.05.22
Végre megérkezett a legújabb trichológiai fejlesztések eredménye! Izgatottan vártuk a legújabb Hyaluronsavas termékcsaládot, amely a vékonyszálú, gyenge haj ápolásában nyújt segítséget – hidratálttá, erőssé, rugalmassá téve a hajszálakat.
Tovább

I. Trichológia Tanfolyam Budapesten, június 6-7-8.

2015.05.13
2015. június 6-7-8. (szombat, vasárnap, hétfő) alapszintű oktatást tartunk Budapesten, fodrászok és ismétlő hajgyógyászok számára. Az alapszintű Trichológia Tanfolyam során bemutatjuk a hajhagymák és a fejbőr rendellenességeit, a betegségek alapjellemzőit. Az elméleti- és gyakorlati oktatáson a fejbőrbetegségek felismerésére, diagnosztizálására, a kezelések felállítására és annak menetére kerül sor.
Tovább

Lépj velünk kapcsolatba

Minden választ ismerünk, csak kérdezz bátran