BBCos termékek

Keratinos HAJÚJRAÉPÍTŐ és HAJKIEGYENESÍTŐ program

Kezelhető, dús sima hajat szeretnél? Göndör, kócos a hajad? Eleged van a hajvasalásból, amitől csak még szárazabb és töredezik a hajad?

A BBCOS Hidrolizált Keratinos Hajkiegyenesítő és Hajfeltöltő a megoldás, melynek alkalmazása során mikromolekuláris keratint juttatnak a hajba, az eredmény pedig sima, egyenes egészségesen fénylő és dús haj 3-4 hónapon át.

BBCOS Hidrolizált Keratinos Hajkiegyenesítő és Hajfeltöltő kezelőtermékek egyáltalán nem tartalmaznak egészségkárosító FORMALDEHIDET (még 0,1 %-ban sem, amit az INCI listákon nem kötelező feltüntetni).

A BBCOS hivatalos laboratóriumi garanciával rendelkezik a ZÉRÓ FORMALDEHID tartalomról, amivel egyedülálló a piacon. A SMOOTHING termékcsalád  hajunk és körmünk fő alkotóelemét:  a keratint tartalmazza, folyékony formában. A folyékony keratin kitölti a sérült, hiányos részeket, ezután a haj fényes, dús és egyenes lesz. Nincs szükség a mindennapi vasalásra,  a haj könnyen kezelhetővé válik. A tartós hajkiegyenesítő kezelés folyamata kb. 2 óra alatt történik meg, de a hatása 3-4 hónapig tart, amit a SMOOTHING  otthoni utókezelők használata garantál. Hidrolizált keratin tartalmának köszönhetően a  hajszál  hibáit helyreállítjuk, ezáltal  tartós eredményt érünk el, ami megmarad párás környezetben is.

A keratinos tartós hajkiegyenesítést azoknak ajánljuk, akiknek a haja göndör, száraz és sprőd, viszont kezelhetőbb és simább hajra vágynak. A BBCOS Keratin  az egyetlen organikus alapú hajsimító és hajdúsító kezelés, amely a modern kor elvárásainak megfelel: ápolja a hajunkat, egészségkárosító mellékhatások nélkül.

Az eredmény minősége a szakember hozzáértésétől függ, a Smoothing tartós hajegyenesítő használata tanfolyam elvégzéséhez van kötve. A tartós hajegyenesítés folyamata körülbelül 2-3 órát vesz igénybe, de akár ettől több is lehet a haj hosszától és mennyiségétől függően.

Keratin tartós hajkiegyenesítés

A kezelés során természetes alapú keratin (a haj és a köröm fő építőanyaga) kerül felhasználásra. A hidrolízált keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítva megerősíti a haj szerkezetét. A hidrolizált keratin szorosan együttműködik a haj természetes keratinjával. A Keratinos kezelőanyag újjáépíti, kisimítja, kondicionálja, lezárja a kutikulát, felszámolja a szöszösödést, göndör tincseket, belső és külső védelmet biztosít a hajnak. Ezáltal a hajszerkezet egészséges, dús és fényes lesz. A hihetetlen eredményeket és a haj kivételes puhaságát a különleges összetevők is segítik. A keratin újra feltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a hő általi károsodástól. A kezelés minden hajtípusra alkalmazható, függetlenül attól, hogy festett, melírozott, dauerolt vagy már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta.  A kezelés csak négy, egyszerűen alkalmazható lépésből áll!

Keratinos HAJÚJRAÉPÍTŐ és HAJKIEGYENESÍTŐ program


SMOOTHING HIDROLIZÁLT KERATIN HAJKIEGYENESÍTÉST és HAJFELTÖLTÉS

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

A kezelés elvégezhető a korábban kémiailag vegykezelt hajon is?
Igen, bármilyen kémiai kezelés után alkalmazható.

Elvégezhető a kezelés melírozott hajon?
Igen, közvetlenül a melírozás után is alkalmazható.

Mikor festethetem  meg a hajam a Hajegyenesítő Kezelés előtt vagy után?
Javasoljuk, hogy a festést végezze el a kezelés előtt.

A Kezelést követően mikor festethetem a hajam?
Javasoljuk, hogy várjon két hetet, mielőtt hajat festene.

Mehetek uszodába, vagy fürödhetek a tengerben a Kezelés után?
24 óra után igen, de javasolt a Keratin Fluid használata, amely védi a hajat a vízben lévő kémiai vagy természetes anyagoktól.

Meddig tart a Kezelés hatása?
Általában 3-4  hónapig.

Használhatok formázó és finish termékeket a kezelés után?
Igen.

Besüthetem, göndöríthetem a hajam a kezelés után?
Igen, gond nélkül, amikor csak akarja. Javasolt azonban legalább 7 napot várni, mielőtt vasalóval vagy hajsütővassal elkezdi göndöríteni.

Lehet a Kezelést dauerolt hajon alkalmazni?
Igen, lehet.

EGYENES, DÚS, FÉNYES, EGÉSZSÉGES HAJ HOSSZÚ HÓNAPOKIG!!