Bionikus hajprotézis mintavétel - március 10

Bionikus hajprotézis mintavétel - március 10
2018.03.19
Ismét nagy sikerrel zárult a havonta megrendezésre kerülő ingyenes bionikus hajprotézis mintavétel és bemutató.

A mintavételt most is személyesen az olasz CR Laboratories gyár munkatársai végezték, együtt a magyar csapat tagjaival.

Többek között egy Frontal fibrosing alopecia (FFA) betegség miatt részlegesen kihullott hajú hölgy látogatónknak változtatta meg az életét ez a rendezvény.
A frontal fibrosing alopecia egy fajtája a lichen planopilaris gyulladásos betegségenk, melyet elsősorban a lassú, progresszív hajhullás jellemez a fejtetőn, a homlokhoz közel. Feltételezések szerint hormonok okozta, vagy autoimmun betegségről lehet szó, de a pontos kiváltó ok még ismeretlen. Jelenleg nincs gyógymód erre a betegségre, de a hajhullás lassítható megfelelő kezeléssel.

29104091_1661339810631343_56018458933565

A részleges bionikus hajprotézis megoldást jelent a betegség következtében kopasszá vált terület eltakarásához. Ezek a protézisek természetes hajból, a saját hajminta alapján készülnek, ezért a protézis és a természetes haj közötti különbség észrevehetetlen lesz. A bionikus hajprotézis bőrbarát szilikon, mely lélegzik, erősen tapad, így a páciens bátran úszhat, sportolhat, festetheti a haját, kezelheti a fejbőrét. A meglévő haját nem kell kopaszra vágni.

A legújabb Trichotechnológia sokak számára nyújthat azonnali megoldást kopaszodások esetén, elérhető áron, hiszen a felébe sem kerül egy hajátültetésnek, nincs invazív műtéti beavatkozás, nincs határa a hajsűrítésnek a donorzóna kiürülése miatt. Teljesen natúr hajszálakból készülnek a CNC 3D-s Bionikus Hajprotézisei Bologna-ban, a Cesare Ragazzi Laboratories-ban.

Korábbi mintavételeken résztvevők megosztották velünk megható személyes tapasztalataikat, ezzel bátorítva a hasonló problémákkal küszködőket, hogy merjenek segítséget kérni, létezik megoldás a problémájukra!

"Nagyon tetszett a bemutató amin részt vettem szombaton. Reményt adott és értelemet az életemnek. 10 éve küzdök ezzel a korral sajnos korán kihullot a hajam, és eddig nem volt semmi remény, olyan gátlások alakultak ki bennem hogy életminőségem teljesen lecsúszott... Köszönöm a reményt! Sírva néztem mikor csinálta az olasz hölgy, varázsolt szép sűrű hajat nekik. Csodálatos volt. Minden erőmmel rajta leszek hogy nekem is megtudják csinálni!!! Köszönöm!
Tisztelettel!
GABI! "

"Egyszerűen hihetetlen és elmondhatatlan érzés volt személyesen végignézni és megcsodálni ahogyan egy ember életét abban a pillanatban teljes egészében megváltoztatja ez az egyetlen egy protézis ami az aktuális illető fejére kerül, nem is lehetne szerintem pontosan szavakba foglalni, hogy mennyit jelenthet ez annak az embernek akinek erre tényleg személy szerint szüksége van! Egy hihetetlen csoda. Hálás vagyok a mai napiért és azért, hogy ezeket az embereket személyesen is láthattam és megismerhettem és életük egyik legszebb pillanatának, ismeretlenül is részese lehettem és, hogy ezt a céget képviselhetem és együtt dolgozhatom azokkal az emberekkel akik ebben segítenek és megvalósítják más emberek álmait!
T.Bettina"

A következő mintavétel és bemutató április 7-én kerül megrendezése szalonunkban. A rendezvény ingyenes, de a korlátozott férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött! Regisztrálni emailben, az oldalról küldött üzenetben, vagy telefonon lehet. További információt ide kattintva, a facebook eseményben olvashatnak.

Vissza

Lépj velünk kapcsolatba

Minden választ ismerünk, csak kérdezz bátran