BBCos termékek

Evo Styling

100%-os természetes extrakt

Milyen összetevőket tartalmaznak a BBCos márka termékei?

Argán

Az argán olaj olyan természetes keverék, ami gazdag A, E, F vitaminban, esszenciális telített zsírsavakban, linolsavban, Omega 3 és 6-ban. Antioxidáns és védő tulajdonsága kitűnő helyreállító és tápláló hatást fejt ki, ideális dehidratált, fénytelen, érzékeny hajra.

Keratin

A keratin egy olyan protein, amely a haj, a bőr és a köröm alap komponenseit építi fel. A haj keratinja jelen van a felhámban, ami a haj fényességéért, lágyságáért felelős, a kéregben, ahol a keratin rostja, izomrostja kötést hoz létre és meghatározza a haj szilárdságát, rugalmasságát. Végül a velőben, ami stabilizálja a hajszínét. A festékek könnyen megváltoztatják a keratin kémiai kötését, ezáltal károsítják azt. Éppen ezért a haj gyakran veszít a fényéből, rugalmasságából és szilárdságából. Ezért szükséges pótolni a keratint hajfestés során.

Lenmag

A lenmagban 27 olyan hatóanyag van, amely bizonyítottan betegségmegelőző hatású. Gazdag A, B, C, D és E vitaminban, esszenciális zsírsavakban és számos ásványi anyagban. A lenmag a körömre, hajra és a bőrre is csodás hatással van. A hajat dússá és rugalmassá varázsolja.

Őssejt

Az őssejtek minden organizmusban jelen lévő sejtek, meg lehet különböztetni a többitől, mert „nem differencált” vagy „nem speciális” abban az értelemben, hogy még nincs jól meghatározható funkciója az organizmus belsejében, képesek reprodukálódni majdhogynem korlátlanul. Elsősorban az őssejtek az exponenciális fejlődési és növekedési sejtekből erednek, ezáltal magas reprodukciós képességgel rendelkeznek. Ezek a sajátos tulajdonságok azok, amelyek alkalmassá teszik ezeket a gyors átalakulásra, az emberi sejtek regenerációjára, mint például, a hajhagyma és/vagy bőr sejtjei. Más szóval az őssejt kivonatok koncentrációja újraaktiválja a sejt szaporodást és képesek mérsékelni a bőröregedés jeleit, továbbá helyreállítják a hajhagyma normális anyagcseréjét, eltávolítva a szabad gyököket, elősegítve a haj növekedésének fellendülését.