BBCos termékek

COLORTRIBE közvetlen (direkt) színező krém

A COLORTRIBE színező krém: tiszta energia és a vitalitás, képes átalakítani a világot egy még színesebb világgá. Közvetlen színező krém, mely különleges pigmentekkel képes létrehozni egy hosszú távú intenzív színt. A BBCOS egy új szakmai vonalat tervezett a COLORTRIBE megjelenésével, melyet a divatvilág   legújabb divat-trendek ihlettek.

Kilenc alap színárnyalat található, melyeket tisztán vagy egymással keverve is használhatunk, végtelen számú színárnyalat létrehozásával. A színképzelet határtalan!
Neutral, Narancs, Magenta, Viola, Kék, Gyöngyfehér, Zöld, Vörös, Sárga

Színskála letöltése

  • A Colortribe színek 100%-ban fedik a szőkített hajat
  • Hidrogén-peroxid használata nem szükséges
  • A Colortribe színek használatakor nincs foltosodás vagy elszíneződés, egyenletes színezés a  végeredmény

robertogaleria

1. Tiszta, intenzív színvilág

Hozza ki a legtöbbet az intenzív Colortribe színekkel, mely hihetetlen tartósságot biztosít. Alkalmazza colortribe közvetlenül a korábban szőkített hajon, 15-20 perc alatt. Alaposan öblítse le a színrögzítő samponnal (savasítsuk) 5-10 percig, majd alkalmazzunk pH kiegyensúlyozó pakolást. Meg fog lepődni az intenzív eredményen!

2. Színfelújítás

Gazdagabbá tesz minden színárnyalatot, maximálisan felerősíti a színek fényerejét, hosszú tartósságot biztosít. A Colortribe színeket alkalmazhatjuk a korábban Innovation Evo vagy Keratin Colorral festett hajon is, hagyjuk állni 5-20 percig és alaposan öblítsük le. Hihetetlen színfelfrissülést érünk el, oxidációs folyamat nélkül.

3. Pasztellszínek

Ön képes lesz arra, hogy létrehozza az összes színárnyalatot, csak a fantázia szabhat határokat.

COLORTRIBE  Kiszerelés: 100 ml.
Nagykereskedelmi  ára: 2.290.-ft.

COLORTRIBE direkt hajszínezés

Használati utasítás:

Figyelem:

  • a direkt színek nem arra lettek kifejlesztve, hogy fedjék az ősz hajat és nem is azért, hogy más oxidációs festékekkel keverjük
  • önmagában használható, ne keverjük oxigentával
  • festett  hajon is alkalmazhatjuk

1. Tiszta, intenzív színvilág

Alkalmazza  a Colortribe színező festéket közvetlenül a korábban szőkített hajon, legalább 9-es tonuson mossuk meg a hajat BBCos samponnal (ne használjunk balzsamot), majd a nedves hajra ecset segítségével, finoman masszírozva a hajtincseket vigyük fel a Colortribe festéket, hatóidő: 15-20 perc. Alaposan öblítse le (ha szükséges egy kis mennyiségű színrögzítő samponnal), használjunk BBcos pH balzsamot, majd  5-10 perc után öblítsük ki. Szárítsuk meg a hajat a kívánt formára. Meg fog lepődni az intenzív eredményen!

2/a. Színfelújítás

Gazdagabbá tesz minden színárnyalatot, maximálisan felerősíti a már festett színek fényerejét, hosszú tartósságot biztosít. A Colortribe színeket alkalmazhatjuk a korábban Innovation Evo vagy Keratin Colorral festett hajon is.

mossuk meg a hajat BBCos samponnal (ne használjunk balzsamot), majd a nedves hajra ecset segítségével, finoman masszírozva a hajtincseket  vigyük fel a Colortribe festéket, hatóidő: 5-20 perc, a kívánt tónus elérésétől függően. Alaposan öblítse le (ha szükséges egy kis mennyiségű színrögzítő samponnal), használjunk BBcos pH balzsamot, majd  szárítsuk meg a hajat a kívánt formára. Hihetetlen színfelfrissülést érünk el, oxidációs folyamat nélkül.

2/b. Hajszínfelújítás egy modern színpakolással

A festett hajat mossuk meg BBcos samponnal, majd keverjünk össze 1:4 arányban Colortribe festéket (1 rész) BBCos pH balzsammal (4 rész) és tegyük fel pakolásként a hajra. Kerüljük a fejbőr beszínezését. Hagyjuk hatni 5-10 percig, közben masszírozzuk, majd öblítsük le és szárítsuk meg a hajat.

3.Pasztellszínek

Természetes vagy szőkített hajszínen (9-10-es szín) és 80-100 %-os ősz hajon.

mossuk meg a hajat BBCos samponnal (ne használjunk balzsamot), majd szárítsuk meg

keverjük ki a táblázat alapján a kívánt Neutral (o) szín és + szín keveréket, ecsettel, masszírozva vigyük fel a hajra és hagyjuk 5-20 percig a hajon (figyeljük a kívánt színárnyalatot)-alaposan öblítse le, használjunk BBcos pH balzsamot, majd öblítés után  szárítsuk meg a hajat a kívánt formára.

A Colortribe Neutral”O” és a Colortribe színek (sárga, vörös, kék stb) arányának eredménye:

neutral szín 90% neutral szín 95% neutral szín 99%
sárga sárga világos sárga pasztell sárga
narancs narancs narancssárga lazac
piros piros meleg vörös korall vörös
magenta intenzív fuxia intenzív rózsaszín pasztell rózsaszín
viola viola világos viola pasztell lila
kék kék intenzív kék pasztell kék
zöld zöld világos zöld pasztell zöld

Színskála letöltése

Érdeklődöm a termék iránt