BBCos termékek

myPlex hajrekonstrukció

A BBCOS legújabb generációs laboratóriumi kutatásokból született myPlex hajrekonstruáló, mely hosszú távú védelmet biztosít a hajnak. Köszönhetően a kopolimerek, aminosavak és maleáta tartalmának, a myPlex segít a keratint a hajszerkezetben rögzíteni, a haj külső és belső szerkezetét újjáépíteni és megelőzni a hajszerkezet roncsolását a technikai beavatkozásokkor.

Egy egyedülálló készítmény a maga nemében, stabilan kötődni képes a haj szerkezetéhez, roncsolt és természetes hajban egyaránt, garantálva: a szerkezet helyreállítást, védelmet, fényt, tartást, dússágot és az erőt.

A myPlex bond Kreator az oxidációs hajfestékekbe és szőkítőkbe keverve használatakor megvédi a hajat az oxidálószerek lúgos agresszivitásától. Alkalmazhatjuk egymagában is, úgymint hajtonik, mely helyreállítja a haj porozitását, így egységesebb, tartósabb eredményt érünk el a technikai kezelésekkor. Megakadályozza a haj roncsolását a hajvasaló, sütővas hője által okozott károktól.

Szőkítés: 50 g szőkítőpor, 100 ml/g aktivátor, 8 ml myPlex 1 keratin bond
Hajmosás után vigyük fel a myPlex Bond Refinert az egész hajra. 10-50 perc hatóidő eltelte után öblítsük le, majd folytassuk a kívánt frizurakészítést.

Hajfestés: 100 g hajfesték, 150 ml/g oxigenta, 6 ml myPlex 1 Bond Kreator
Hajmosás után vigyük fel a myPlex 2 Bond Refinert az egész hajra. 10-15 perc hatóidő eltelte után öblítsük le, majd folytassuk a kívánt frizurakészítést.

Újraépítő kezelés: a hosszan tartó szín érdekében keverjünk össze 20 ml myPlex 1 Bond Kreatort 20 ml myPlex 2 Bond refinerrel. Egy ecset segítségével a keveréket vigyük fel a hajra. Hagyjuk hatni 10-15 percig, majd öblítsük le, majd folytassuk a frizura elkészítését.

Kiszerelés:
myPlex 1 Bond Kreator, 500 ml
myPlex 2 Bond refiner, 500 ml

Érdeklődöm a termék iránt