BBCos termékek

detoneUp - remove & shine

A DetonUp redukáló, savas, fényes festékradír, melyet a BBCOS az oxidációs festett hajszín eltávolítására fejlesztett ki.

A DetonUp fényes festékradír speciális formulájának köszönhetően leválasztva a mesterséges oxidációs pigmenteket a saját természetes pigmentjeinkről, lecsökkenti a festett pigmentek méretét, hogy könnyebben eltávozzanak a kutikulán keresztül a hajból, mindezt anélkül, hogy akár minimálisan károsítaná a hajszerkezetet. A DetonUp kezeléssel egyszerre 2 színárnyalatot világosíthatunk, mely folyamatot egymás után háromszor ismételhetjük meg, a kívánt színárnyalat eléréséig.

Fontos:

 • Ez a módszer nem működik a természetes hajon, sem pedig a Direkt pigmentek (COLORTRIBE) eltávolítására.
 • Ez a módszer helyettesítheti a hagyományos szőkítést (amennyiben azt festés eltávolítására alkalmaznánk) oxidációs folyamat nélkül.

Hogyan alkalmazzuk

 1. Előkészítés: Mossa meg a hajat DetoneUp samponnal.
 2. A hajról itassa fel a törölközővel a felesleges vizet, szikkasszuk hajszárítóval.
 3. Keverje össze a DetoneUp 1. fázis folyadékot a detoneUp 2. fázis folyadékkal, 1:1 arányban. Pl. 50 ml detoneUp 1. fázis + 50 ml detoneUp 2. fázis.
 4. Alkalmazza a keveréket a lehető leggyorsabban
 5. Takarja műanyag sapkával és hagyja hatni 20 percig, tartsuk melegen.
 6. A hajat alaposan öblítse le vízzel és mossa meg DetoneUp samponnal. Majd öblítse le. A hajról itassa fel törölközővel a felesleges vizet, szikkasszuk hajszárítóval.
 7. Tegye fel a hajra a DetoneUp semlegesítő, lezáró pakolást, alaposan fésülje át, majd öblítse le.

Amennyiben szeretné folytatni a mesterséges pigmentek kiradírozását, a hajszárítás után újra megismételhető a folyamat. Mind a 7 lépés kötelező! A DetoneUp festékradír kezelés közvetlenül egymás után 3-szor végezhető el. Utána egy hét elteltével megint megismételhető.

A kezelő szett tartalma:

 • detoneUp 1 fázis kezelő anyag, 100 ml (3,38 fl. oz.)
 • detoneUp 2 fázis kezelő anyag, 100 ml (3,38 fl. oz.)
 • detoneUp sampon, 100 ml (3,38 fl. oz.)
 • detoneUp semlegesítő, lezáró pakolás 100 ml (3,38 fl. oz.)

Érdeklődöm a termék iránt