2017. DUBAJ WORLD BEAUTY CONGRESS, Kalmár Ildikó szereplése

2017. DUBAJ WORLD BEAUTY CONGRESS, Kalmár Ildikó szereplése
2017.06.08
A 2017-es, Dubajban megrendezett World Beauty Championship-en 9. helyezést ért el az Orising képviseletében Kalmárné Nagy Ildikó és csapata. Az alábbiakban olvasható Kalmár Ildikó élménybeszámolója.

"Először is azzal kezdeném, hogy köszönöm a bizalmat a BBCOS-ORISING Olasz hajápoló cégnek!

Felkérésükre indultam, és vettem részt a WORLD BEAUTY CONGRESS elődöntőn, ami 2017 február 25.-én volt megrendezve a Rudas étteremben Budapesten. Csapatban indultunk, ahol 1. helyezést értünk el, mint: Haj, Smink, Modell, Stylist, valamint egyéni fodrászatban pedig 3. helyezést értem el.

A bizalmat továbbra is megkaptam a cégtől, így kijuthattam Dubajba a WORLD BEAUTY CONGRESS élő döntőjére, ami 2017 május 12.-én került megrendezésre. Fantasztikus érzés volt, hiszen a 24 ország versenyzői közül csupán ketten képviseltük Magyarországot. 39 versenyző indult a fodrász versenyszámban, a verseny vége pedig egy pár perces színpadi koreográfiai bemutatóval zárult. Végül 9. helyezést értem el, amihez nagymértékben hozzájárult a modellem, Ádám Olívia, aki kimagaslóan teljesítette és közvetítette az alkotásomat.

Nagyon nagy élmény volt, hiszen Dubai egy csodálatos világ, így egy kis betekintést is nyerhettünk az eurázsiai országok színes világába. Inspiráló a jövőre nézve mindenképp, hiszen nagyon szép és jó dolognak tartom annak a szervezetnek a működését, amelyhez 2016-ban Magyarország is csatlakozott. A magyarországi verseny igazgatója, Nándori József, művészeti igazgatója pedig Krisán Győző.

Újabb élményekkel lettem gazdagabb. Mindenkinek köszönöm, aki hozzájárult ahhoz, hogy létrejöjjön az alkotásom. Szerencsés vagyok, hiszen egy szuper csapat áll mögöttem!"

Kalmár Ildikó

A versenyről a képgaléria, ide kattintva tekinthető meg!

Vissza

Lépj velünk kapcsolatba

Minden választ ismerünk, csak kérdezz bátran